Wie zijn wij ?

Dimmar

Iedereen zweet.

 

Iedereen heeft behoefte aan een verfrissende lichaamsgeur.

 

In de warmere landen dan België hebben ze de oplossing waar iedereen naar op zoek is.

 

Of je nu woont in een warm land of in een land waar het frisser is, iedereen houdt van een eigen frisse, natuurlijke en misschien dat ietsje zuidelijker geurtje.

 

Daarom hebben wij voor U deze geuren laten overkomen uit Spanje die de 24-uren bescherming garanderen, en die het lichaam, de huid en het haar verzorgt en hydrateert.

 

Ontwaak met een goed gevoel, begin de dag met onze producten en je straalt als een twinkelende ster in de opkomende zon...

 

Wat doen wij ?

 

Wij zijn een familiebedrijf dat verzorgingsproducten importeert uit Spanje. De producten worden niet zomaar uitgekozen door ons. Wij houden ervan om onze producten selectief te kiezen en ze ook zelf te proberen, zodat wij dit met volle overtuiging kunnen overbrengen naar onze klanten toe.

 

Importeur

 

Wij handelen zelf met Spanje, rechtstreeks met de fabrieken.

 

Groothandel

 

Hebt u als kleinhandelaar , detailhandelaar of hotel- B & B-, sauna- of guesthouse-eigenaar, interesse in onze producten, contacteer ons dan op ons e-mailadres : dimmar.be@gmail.com zodat wij met u contact kunnen opnemen om onze distributieprijs aan u voor te stellen. Onze prijzen in onze webwinkel zijn bestemd voor particulieren-verkoop.

 

Webwinkel

 

Indien u als particulier wenst te kopen bij ons dan kiezen wij ervoor om uw bestelling te plaatsen via e-mail. Wij wensen een communicatie te hebben met onze klanten via email om de verkoop persoonlijker te laten verlopen. Zo kan u vragen stellen die wij zorgvuldig zullen beantwoorden en kunnen wij beter de verkoop afhandelen en eventueel bespreken hoe de levering dient te gebeuren.

 

Dit onderscheidt ons van de gewone webwinkel.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat er ook in de internetverkoop een vriendelijke service kan gegeven worden naar onze klanten toe.

Hoe bestellen ?

 

Als u een bestelling wil plaatsen, dan doet u dit gewoon per email. Wij houden ervan persoonlijk contact te hebben via mail naar onze cliënten toe.

 

- Na uw email met uw bestelling krijgt u van ons het rekeningnummer waarop u uw bedrag van de bestelling kan storten.

 

- Als wij de betaling hebben ontvangen zullen wij u direct contacteren per email.

 

- Vanaf 1 oktober 2015 betaalt u geen verzendingskosten meer naar België of Nederland !